Outlet by M&D

Dè winkel in Grave voor de eigentijdse vrouw!

Outlet by M&D is zoals de naam al zegt de Outlet van Mode & Design, maar heeft naast de leuk geprijsde artikelen van M&D een geheel eigen collectie bestaande uit o.a. : Question, HET, NYD jeans, OSI, UnoDue, Penny Black en MAC.

Volg ons op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Zo blijf je altijd op de hoogte van onze special events en koopzondagen.

Outlet by M&D Rogstraat 7 5361 GP Grave 0486 47 43 80Hoewel het coronavirus ons allemaal in zijn greep heeft, zijn wij open zoals je van ons gewend bent!
Maandag tussen 13 en 18 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10 tot 18 en op zaterdag van 10 tot 17 uur ben je van harte welkom om de nieuwe collecties voorjaar/zomer20 te komen bewonderen!

Naast deze tijden is er nog steeds ruimte voor Personal shopping, bij zowel Mode & Design als bij de Outlet, samen met een van onze enthousiaste en deskundige medewerksters, een kopje koffie met wat lekkers! Vanzelfsprekend altijd met de regels van het RIVM in acht houdend. 

Bel of mail voor een afspraak vrijblijvend naar 06-23310552 ( van ma t/m za tussen 10.00- 18.00 uur) of stuur een mail naar mode@mode-design.nl o.v.v. 'Personal shopping'

Lieve groet en blijf gezond!

SHOPPING SOLUTION

Heeft u tijdens de reguliere openingstijden geen tijd of wilt u gezellig met vriendinnen of collega's komen? Dan bieden wij u de gelegenheid om (na sluitingstijd) een avondje te komen shoppen! Wij zorgen voor een complete verzorgde avond met modeadvies, een hapje en een drankje.

Reserveer een shopavond met minimaal 6 personen!

Voor meer informatie en reserveringen bel naar 0486 47 43 80
of stuur een mail naar mode@mode-design.nl.

VOLG ONS OP